Aktueller Hinweis: Bitte informieren Sie sich beim jeweiligen Veranstalter, ob für den Besuch bestimmte CORONA-bedingte Einschränkungen zu beachten sind!


Recurring

Around the potato

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

When the potato harvest begins in August, this is exactly the right time to raise the potatoes, as they are called in our country, from side dish to main course.

The romantic Valentine’s Day menu

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

For the sake of our Franconian idiosyncrasy, we cultivate a very individual custom and celebrate Valentine's Day with a romantic 3-course menu at festively set tables.

15th Grosch Beer Culinarium

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

At this year's first Grosch beer culinary event on 31 January, everything will naturally revolve around specialities made from hops and malt, which are produced purely by hand with passion and a spirit of innovation - packed in four courses, a beer apero and eight accompanying beers.

74,50€

Brauer seeks woman menu

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

An improvised dome show between culinary delights, heartbreaking fates and roaringly funny emotional entertainment!

59,00€

pub music

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

The party goes on! The second round of Wirtshausmusik starts today.

4-course candlelight dinner

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

Love goes through the stomach, they say.

38,50€

4-course candlelight dinner

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

Love goes through the stomach, they say.

38,50€

Grosch’n Roman: Backert and Corleone “Franconian Thriller Live”

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

Sie mischen die regionale Krimi-Szene auf – „Härter, schwärzer, schneller!“: Der fränkische Thriller-Autor Volker Backert und sein „Gitarren-Mafioso“ Franco Corleone

48€

Oven fresh Schäufele

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

Bier bringt eine ungeahnte Extraportion Pfiff und Finesse in so manches Gericht. Das gilt in besonderem Maß für das Schäufele, knusprig und lecker nach altem Originalrezept im Backofen zubereitet, verfeinert mit der Finesse einer echten Grosch-Biersoße.

15,40€

Oven fresh Schäufele

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

Beer brings an undreamt-of extra portion of flair and finesse to many a dish. This is especially true for the Schäufele, crispy and deliciously prepared in the oven according to an old original recipe, refined with the finesse of a real Grosch beer sauce. The incomparably intense taste experience is seasoned with salt, pepper and […]

15,40€

Goose breast in grandma Linas style

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

An insider tip would be the traditional goose breast with red cabbage and homemade dumplings that are served fresh and crispy every day.

Oven-fresh Schäufele

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

In keeping with the cold season, on Fridays in February, we serve a specialty for which Franconia is known everywhere: the spicy, crunchy and deliciously prepared according to the old original recipe in the oven, refined with the finesse of a real grosch beer sauce. Every Friday at noon from 11.30 am to 2 pm […]

Recurring

Freitags im November: Gesunder Karpfen-Genuss beim Grosch in Rödental

Der Grosch - Braugasthof und Hotel Oeslauer Straße 115, Rödental, Bayern / Oberfranken

Jeden Freitag  im November kommt der Karpfen paniert und gebacken mit hausgemachtem Kartoffelsalat sowie mit einem feinen, herben Prinz Albert Pils aus unserer Brauerei im 0,25 Liter Glas zum Angebotspreis auf den Tisch.